• Sanitare

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Sanitare | Pastrim | Mirembajtje
Gjuha
Eksperienca
me dhe pa eksperience
kerkojm Sanitare Shtepie
Paga 300 mij te vjetra vetem paradite 6 dite ne jave
orari 8 - 14

Cel. : 0696386066
 


WhatsApp
Back
Top