• Sales Representative

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Eksperienca
vetem me eksperience
VEGA Electric, pjesë e VEGA Group, është një ofrues kryesor i shërbimeve të plota në fushën e mirëmbajtjes dhe asistencës teknike, duke u specializuar si në sektorin e energjisë së rinovueshme, ashtu edhe në industrinë elektrike.

Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj, kompania është në kërkim të një Sales Representative.
Përgjegjësitë kryesore:

•Menaxhimi dhe ndjekja e kontratave ekzistuese me klientët

•Komunikimi i vazhdueshëm me klientët për të identifikuar nevoja të reja shërbimi

•Prezantimi dhe promovimi i shërbimeve të mirëmbajtjes elektrike

•Ndjekja e proceseve nga oferta deri në finalizimin e kontratës

•Bashkëpunim i ngushtë me ekipet teknike dhe administrative

•Ruajtja dhe zhvillimi i marrëdhënieve afatgjata me klientët

Kërkesat:
•Eksperiencë në shitje ose menaxhim klientësh (avantazh në sektorin energjetik/elektrik)

•Aftësi shumë të mira komunikimi dhe negociimi

•Orientim drejt rezultateve dhe ndërtimit të marrëdhënieve afatgjata

•Aftësi organizative dhe ndjekje e proceseve

•Njohuri të mira të MS Office

•Aftësi për të punuar në ekip dhe në mënyrë të pavarur

Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV-në tuaj me foto në adresën: [B]rekrutime@vegagroup.al[/B] me subjekt “Sales Representative”, ose "Aplikoni" më lehtë në linkun: https://vegagroup.al/job/sales-representative/

*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.

Apply
Back