Pogradec, apartament ne plazh
- Pogradec
- Tipi
- apartament ne plazh
- Siperfaqja m²
- 50 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 40 €
Apartament me Qira Ditore në Pogradec – Vetëm 30 metra nga Liqeni
Mirë se vini në apartamentin tonë komod dhe të restauruar së fundmi, i vendosur në një nga zonat më të preferuara të Pogradecit, vetëm rreth 50 metra nga bregu i liqenit.
Apartamenti ofron një ambient të pastër, të mirëmbajtur dhe të pajisur për një qëndrim të rehatshëm. Ai përbëhet nga:
Nëse keni pyetje ose dëshironi të rezervoni, mos hezitoni të na kontaktoni në WhatsApp në numrin:
+355 69 374 3159
Do të jemi të lumtur t'ju mirëpresim dhe t'ju ofrojmë një qëndrim sa më të këndshëm në Pogradec!
Cel. : +355693743159
Mirë se vini në apartamentin tonë komod dhe të restauruar së fundmi, i vendosur në një nga zonat më të preferuara të Pogradecit, vetëm rreth 50 metra nga bregu i liqenit.
Apartamenti ofron një ambient të pastër, të mirëmbajtur dhe të pajisur për një qëndrim të rehatshëm. Ai përbëhet nga:
- Një dhomë ndenjeje me dy kolltuqe që mund të përdoren edhe si krevate, ideale për akomodim shtesë.
- Një dhomë gjumi me krevat dopio, garderobë dhe sirtarë për sistemimin e sendeve personale.
- Kuzhinë private e pajisur me gjithçka të nevojshme për përgatitjen e vakteve.
- Banjo private.
Nëse keni pyetje ose dëshironi të rezervoni, mos hezitoni të na kontaktoni në WhatsApp në numrin:
+355 69 374 3159
Do të jemi të lumtur t'ju mirëpresim dhe t'ju ofrojmë një qëndrim sa më të këndshëm në Pogradec!
Cel. : +355693743159