• Përse Klinika Andent është zgjedhja e parë për buzëqeshjen tuaj në Tiranë?

1/7 Të zgjedhësh klinikën e duhur dentare në një treg kaq të mbushur me opsione nuk është e lehtë. Por, ajo që bën diferencën midis një trajtimi të thjeshtë dhe një rezultati që zgjat gjithë jetën është përvoja dhe teknologjia që përdoret.

2/7 Me një histori që nis që nga viti 2007, Klinika Andent në Tiranë nuk është thjesht një emër i ri në fushën e stomatologjisë. Nën drejtimin e Dr. Anduela, ne kemi ndërtuar një reputacion të bazuar te ndershmëria, profesionalizmi dhe kujdesi i personalizuar për çdo pacient.

3/7 Cilësia e materialeve është pika jonë e fortë. Ne nuk bëjmë kompromise me shëndetin tuaj. Duke përdorur markat lider botërore, shërbimet tona për Implante dentare në Shqipëri garantojnë që çdo ndërhyrje të jetë e sigurt, e qëndrueshme dhe me certifikata garancie ndërkombëtare.

4/7 Inovacioni në shërbimin tuaj: Përdorimi i skanerave intraoralë 3D dhe i kirurgjisë së udhëhequr nga kompjuteri na lejon të planifikojmë buzëqeshjen tuaj me saktësi milimetrike. Kjo do të thotë më pak dhimbje, ndërhyrje më të shpejta dhe rezultate estetike perfekte.

5/7 Besimi krijohet përmes transparencës. Në Andent, çdo plan trajtimi shpjegohet me detaje dhe çdo kosto është e qartë që në fillim. Ne besojmë se pacienti i informuar është pacienti më i kënaqur, prandaj komunikimi i hapur është prioriteti ynë.

6/7 Nga estetika dentare me fasetat më moderne deri te rehabilitimet e plota të gojës, stafi ynë i specializuar sigurohet që çdo detaj të harmonizohet me tiparet tuaja. Ne nuk krijojmë thjesht dhëmbë, ne rikthejmë vetëbesimin tuaj.

7/7 Shëndeti juaj oral meriton duar ekspertësh. Mos e lini buzëqeshjen tuaj në dorë të rastësisë. Bashkohuni me mijëra pacientë vendas dhe të huaj që kanë zgjedhur cilësinë dhe përkushtimin e Klinikës Andent prej gati dy dekadash.

Back