• ofroj vend pune Java Developer - Rome, Itali

Itali
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Informatike | Programim
Gjuha
 1. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
EPPC Albania kërkon Java Software Developer – Romë, Itali për klientin e saj,
i cili operon në Itali në projekte IT dhe shërbime outsource për Administratën Publike Italiane (qendrore & lokale).

Kandidati/ja do të zhvillojnë kryesisht aplikacione të bazuara në platformën JAVA.

Përgjegjësitë Kryesore:

• Të përcaktojë standardet teknologjike;
• Të implementojë infrastrukturën/mjedisin për qëllime zhvillimi;
• Të koordinojë punën e Junior Developers në krijimin e aplikacioneve.

Kërkesat për këtë pozicion janë:
 • Njohuri të shkëlqyera të Java dhe teknologjisë Java Enterprise Edition;
 • Njohuri të Framework: Primefaces - Spring-Hibernate - JPA- JSF- Ajax- JQuery –Bootstrap;
 • Njohuri të mira të SQL;
 • Eksperiencë me Servlet Container Tomcat e WildFly;
 • Eksperiencë me Web Services Soap dhe Rest;
 • Eksperiencë në zhvillim aplikacionesh mobile; (e preferueshme eksperiencat e mëparshme në zhvillim e-commerce dhe njohuri të së të grafikës);
 • Zotërim shumë i mirë i gjuhës Italiane dhe/ose Angleze;
 • Disponibilitet për tu transferuar dhe punuar në Romë (domosdoshmëri).
Ofrohet:
 • Kontratë pune me periudhë të papërcaktuar; (afatgjatë)
 • Paketë financiare dhe kushte pune mjaft atraktive.
Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni aplikimin tuaj duke ndjekur linkun:
https://aplikim.eppc.al

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohet.
Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.
 
Back
Top