• Ofroj kurse të gjuhës Greke dhe të gjuhës Angleze, të folur,të shkruar, me gramatikë.

Ofroj kurse të gjuhës Greke dhe të gjuhës Angleze, të folur, të shkruar, me gramatikë.
Orare të përshtatshme, cilësi didaktike, por jo vetëm.

Për më tepër mund të telefononi:

Cel. : 0698892574
 


WhatsApp
Back
Top