• Ofrohet kontrate punesimi remote PHP developer Symphony + Vue

Nje programues PHP Symfony + Vue është i përgjegjshëm për të projektuar, zhvilluar dhe ruajtur aplikacione web duke përdorur PHP Symfony dhe Vue.js. Kandidati duhet te kete përvojë me zhvillimin e front-end dhe back-end të applikacioneve web, dhe një njohuri të fortë të praktikave të mira të zhvillimit të web-it, përfshirë sigurinë, performancën dhe skalabilitet.

Përgjegjësitë kryesore:


 • Zhvilloni, testoni dhe zhvilloni aplikacione web duke përdorur Symfony dhe Vue.js
 • Shkruani kod të pastër, të menaxhueshëm dhe eficient
 • Punoni me disenjues dhe zhvillues të tjerë për të implementuar funksionalitete dhe zgjidhur gabime
 • Bashkëpunoni me ekipin për të përmirësuar arkitekturën e përgjithshme të softuerit dhe performancën
 • Zgjidhni dhe debug-oni çdo problem që ndodh
 • Qëndroni të azhornuar me teknologjitë dhe tendencat e fundit të zhvillimit të web-it
 • Respektimi i afateve ( shume e rendedeshishme)

Kualifikimet:


 • 2-4 vjet përvojë me PHP dhe JavaScript
 • Njohuri e fortë e PHP Symfony dhe Vue.js (Angular dhe React jan nje plus i madh)
 • Përvojë CSS kryesisht Bootstrap (Bulma dhe Talwind jan nje plus i madh)
 • Përvojë me bazat e të dhënave si MySQL (Mongo plus)
 • Njohuri shume te mira te REST Api
 • Njohuri të praktikave të mira të zhvillimit të web-it, përfshirë sigurinë, performancën dhe skalueshmërinë
 • Aftësi të forta të zgjidhjes së problemit dhe aftësinë për të punuar në mënyrë të pavarur
 • Përvojë me Git dhe kontrollin e versionit
 • Përvojë me Docker (plus i madh por jo i domosdoshem)
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Gjuhe te huja anglishit + italisht perbejne avantazh te madh

Diploma ne degen e shkencave kompjuterike ose dege the ngashme do merret parasysh por jo kusht i domosdoshem.

Cfare ofrohet:
 • Orare pune fleksibel dhe te plote remote dhe pagese shume e mire.
 • Mundesi per njohje me teknologji te reja ne fushen e Fintech, Artificial intelignce dhe zgjerim i thelle te njohurive ekzistuese
 • Kontrate e rregullt pune


Kandidati perfekt ka entuziazem, pershtatet shpejt, automatizon cdo proces te persëritur, dhe perdor principet SOLID.

Te gjitha kandidatet qe kane deshire te aplikojne jane te lutur
te dergojne cv ne 4webtirana@gmail.com ku tespecifikohet disponibiliteti, dhe paga neto e deshiruar ne euro.
ose ne Whatsapp/Viber +359876762246

Faleminderit paraprakisht!


Cel. : +359876762246
 


Apply WhatsApp
Back
Top