• Oferte! Sistem kamerash&alarmi wireless per shtepi dhe dyqane 99€; RUTER WIRELESS 4PORTA-17.9 €,e te tjera

Tirane
Cmimi Euro
17
OFERTE Speciale. Sistem Komplet 4kamerash + DVR HD me rregjistrim deri ne 2muaj non-stop kamera nate dhe dite HD - 179 Euro

1)Vetem Paketa DVR OFERTE SPECIALE per 4 kamera = 49 Euro

2)2)Sistem alarmi GSM me 2 sensore dyersh, dritaresh,2 sensor levizje,1 sensor tymi, mundesi shtimi sensoresh. Telefonate automatike drejt 4numrave ne rast alarmi. Totalisht lidhje wireless
=105 Euro
2.1- Sistem alarmi me 7 sensore dyersh, dritaresh, sensor levizje,Telefonate automatike drejt 4numrave ne rast alarmi. Totalisht lidhje wireless
=155 Euro4) Sistem Vezhgimi dhe kontrolli DVR me 4 dhe 8 kamera 149€ dhe 179€ me hdd te brendshem 500Gb
5) USB flash drive ORIGJINALE me 6 muaj garanci: 8gb-490 leke.
6) Kamera vezghimi, Dite dhe Nate - vetem per 17 € copa
7) kamera pergjimi e shume artikuj te tjere te gjitha ardhur nga USA.
Marim porosi dhe per artikuj te vecante apo laptop.
JU MIRPRESIM
0422 37037
UsaLaptop Shop
 
Back
Top