• NEPTUN, Menaxher/e Dyqani Zv. Menaxher/e Dyqani

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Neptun shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtëpiake.

Mundësi punësimi:

  • Menaxher/e Dyqani
  • Zv. Menaxher/e Dyqani
Neptun ofron, mundësi rritje dhe zhvillimi profesional dhe paketë financiare konkuruese në treg,
me skema shumë të mira bonusi dhe shpërblimi.
Mënyra e aplikimit*:
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre me e-mail
në adresën tonë elektronike hr@neptun.al
 


Apply WhatsApp
Back
Top