• NEPTUN, Kasier/e Tiranë

Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Profili i kompanisë: BALFIN Group, Balkan Finance Investment Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holandë, me afërsisht 5000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikën, etj. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.

Neptun shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtëpiake.

Pozicioni: Kasiere
Departmenti: Retail
Vendodhja: Kasiere

Qëllimi i Pozicionit: Një kasiere është përgjegjëse për menaxhimin e përditshëm të punës të saj në përputhje me politikat e përgjithshme të kompanisë.

Detyra dhe Përgjegjësi:

 • Kryen shitjet dhe regjisrimin e shitjeve në sistemin LOGI POS të Dyqanit përkates sipas udhëzimeve të parapërcaktuara duke kryer procesin e duhur, zgjedh klientin e duhur ku duhet të faturohet shitja, kodin e Këshilluesit të Klientit dhe mënyren e pagesës në përfundim të veprimit;
 • Eshtë përgjegjës për numërimin e saktë të CASH-it të dhënë nga Klienti dhe identifikimin e banknotave jo të sakta (kartmonedha fallco) si dhe duhet të jetë korrekt në kthimin e restos me klientët;
 • Komunikimi dhe shërbimi me klientët;
 • Skanimi dhe kontrolli i cdo produkti që kalon në kasë;
 • Komunikimi i cmimit tek klienti;
 • Printimi i kuponit apo faturës tatimore;
 • Mbyllja e kasës në fund të turnit dhe dorëzimi i parave tek Financieri i dyqanit;
 • Informimi i Financës në rast problemesh me produktet dhe cmimet e tyre;
 • Përgjegjësia për mirëmbajtjën e sektorit të tij/saj;
Kërkesat:

 • ✔️ Diplomë e Shkollës së Mesme, (Diploma Universitare përbën avantazh);
 • ✔️ I aftë për të menaxhuar Cash-in;
 • ✔️ I aftë për të punuar nën presion;
 • ✔️ Energjik dhe të pëlqejë punën me marëdhënie me klientin;
NEPTUN ju ofron:

- Trajnim i vazhdueshëm
- Një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës si dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor
- Ambjent i shkëlqyer pune në dyqane moderne
- Mundësi karriere në një kompani në rritje dinamike

Mënyra e aplikimit*: Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre me e-mail në adresën tonë elektronike [B]hr@neptun.al[/B].
Afati i dorëzimit: 31.01.2024
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mb
 


Apply WhatsApp
Back
Top