• NEPTUN, Kasier/e Elbasan

Elbasan
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Shites/e | Kasier/e
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
Profili i kompanisë: BALFIN Group, Balkan Finance Investment Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holandë, me afërsisht 5000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikën, etj. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.

Neptun shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtëpiake.

Pozicioni: Kasiere

Departmenti: Retail

Vendodhja: Elbasan

Qëllimi i Pozicionit: Një kasiere është përgjegjëse për menaxhimin e përditshëm të punës të saj në përputhje me politikat e përgjithshme të kompanisë.

Detyra dhe Përgjegjësi:
 • Kryen shitjet dhe regjisrimin e shitjeve në sistemin LOGI POS të Dyqanit përkates sipas udhëzimeve të parapërcaktuara duke kryer procesin e duhur, zgjedh klientin e duhur ku duhet të faturohet shitja, kodin e Këshilluesit të Klientit dhe mënyren e pagesës në përfundim të veprimit;
 • Eshtë përgjegjës për numërimin e saktë të CASH-it të dhënë nga Klienti dhe identifikimin e banknotave jo të sakta (kartmonedha fallco) si dhe duhet të jetë korrekt në kthimin e restos me klientët;
 • Komunikimi dhe shërbimi me klientët;
 • Skanimi dhe kontrolli i cdo produkti që kalon në kasë;
 • Komunikimi i cmimit tek klienti;
 • Printimi i kuponit apo faturës tatimore;
 • Mbyllja e kasës në fund të turnit dhe dorëzimi i parave tek Financieri i dyqanit;
 • Informimi i Financës në rast problemesh me produktet dhe cmimet e tyre;
 • Përgjegjësia për mirëmbajtjën e sektorit të tij/saj;
Kërkesat:
 • Diplomë e Shkollës së Mesme, (Diploma Universitare përbën avantazh);
 • I aftë për të menaxhuar Cash-in;
 • I aftë për të punuar nën presion;
 • Energjik dhe të pëlqejë punën me marëdhënie me klientin;
NEPTUN ju ofron:
 • Trajnim i vazhdueshëm
 • Një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës si dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor
 • Ambjent i shkëlqyer pune në dyqane moderne
 • Mundësi karriere në një kompani në rritje dinamike
Mënyra e aplikimit*: Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre me e-mail në adresën tonë elektronike [B]hr@neptun.al[/B].

Afati i dorëzimit: 15.02.2024

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
 


Apply WhatsApp
Back
Top