Në Green Coast ofrohet për shitje një krah i Twin Villa, totalisht i pabanuar dhe i mobiluar në mënyrë moderne, i menduar për ata që kërkojnë më shumë
- Dhermi - Palase
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 171 m²
Një super vilë në një nga lokacionet më premium të rivierës shqiptare. 

Në Green Coast ofrohet për shitje një krah i Twin Villa, totalisht i pabanuar dhe i mobiluar në mënyrë moderne, i menduar për ata që kërkojnë më shumë se një pronë: kërkojnë standard, privatësi dhe vlerë reale.
Me një organizim perfekt të hapësirës, kjo vilë ofron:
• 88.6 m² kati përdhe
• 83.0 m² kati i parë
• 171.6 m² sipërfaqe totale ndërtimi
• 30 m² parkim
• 124 m² oborr privat
• 244 m² sipërfaqe totale parcele
Veranda, ambienti privat dhe lokacioni ekskluziv e bëjnë këtë pronë një zgjedhje ideale si për jetesë luksoze, ashtu edhe për investim premium në një nga zonat më të kërkuara në bregdet.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë :+355673030308
Cel. : 0673030308
Në Green Coast ofrohet për shitje një krah i Twin Villa, totalisht i pabanuar dhe i mobiluar në mënyrë moderne, i menduar për ata që kërkojnë më shumë se një pronë: kërkojnë standard, privatësi dhe vlerë reale.
Me një organizim perfekt të hapësirës, kjo vilë ofron:
• 88.6 m² kati përdhe
• 83.0 m² kati i parë
• 171.6 m² sipërfaqe totale ndërtimi
• 30 m² parkim
• 124 m² oborr privat
• 244 m² sipërfaqe totale parcele
Veranda, ambienti privat dhe lokacioni ekskluziv e bëjnë këtë pronë një zgjedhje ideale si për jetesë luksoze, ashtu edhe për investim premium në një nga zonat më të kërkuara në bregdet.
Cel. : 0673030308
Contact WhatsApp
Location information