Mundësi Internship: Burime Njerëzore & Marketing
- Tirane
- Tipi
-
- part time
- Internship | vend praktike
- Fusha | Profili i punes
-
- Burime njerezore - HR
- Marketing
- Sociologji | Psikologji
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
Mundësi Internship | Burime Njerëzore & Marketing
LEA Business Consulting ofron një mundësi internship për studentë dhe profesionistë të rinj që duan të zhvillojnë aftësitë e tyre në fushat e Burimeve Njerëzore dhe Marketingut, në një ambient profesional dhe inovativ.
Çfarë do të përfitosh dhe bësh?
Mbështetje në proceset e rekrutimit, seleksionimit dhe menaxhimit të talenteve;
Organizim dhe ndihmë në trajnime dhe zhvillimin profesional të stafit;
Bashkëpunim me ekipin e marketingut për krijimin e përmbajtjeve dhe fushatave promovuese;
Menaxhim i kanaleve digjitale dhe komunikimit për tërheqjen e kandidatëve dhe klientëve;
Kriteret që kërkojmë:
Student/e ose i/e diplomuar në Burime Njerëzore, Marketing, Psikologji, ose fusha të ngjashme
Interes në fushën e HR dhe Marketingut
Aftësi të forta komunikimi dhe organizimi
Njohuri në përdorimin e mjeteve digjitale dhe rrjeteve sociale
Periudha: 3-6 muaj ose sipas marrëveshjes
Vendi: Tiranë
Orari: Fleksibël / Part time
Përfitimet: Eksperiencë praktike, mundësi zhvillimi profesional
Nëse je gati të ndërtosh karrierën tënde me LEA Business Consulting dhe të fitosh njohuri praktike në fushat që të apasionojnë, dërgo CV-në në: hr@leaconsulting.al
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plotë me parashikimet e ligjit nr.124/2024 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
LEA Business Consulting ofron një mundësi internship për studentë dhe profesionistë të rinj që duan të zhvillojnë aftësitë e tyre në fushat e Burimeve Njerëzore dhe Marketingut, në një ambient profesional dhe inovativ.

Mbështetje në proceset e rekrutimit, seleksionimit dhe menaxhimit të talenteve;
Organizim dhe ndihmë në trajnime dhe zhvillimin profesional të stafit;
Bashkëpunim me ekipin e marketingut për krijimin e përmbajtjeve dhe fushatave promovuese;
Menaxhim i kanaleve digjitale dhe komunikimit për tërheqjen e kandidatëve dhe klientëve;

Student/e ose i/e diplomuar në Burime Njerëzore, Marketing, Psikologji, ose fusha të ngjashme
Interes në fushën e HR dhe Marketingut
Aftësi të forta komunikimi dhe organizimi
Njohuri në përdorimin e mjeteve digjitale dhe rrjeteve sociale

Nëse je gati të ndërtosh karrierën tënde me LEA Business Consulting dhe të fitosh njohuri praktike në fushat që të apasionojnë, dërgo CV-në në: hr@leaconsulting.al
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plotë me parashikimet e ligjit nr.124/2024 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Apply