• MORINA Real Estate

MORINA REAL ESTATE është Agjenci Imobiliare e specializuar në tregun e pasurive të patundshme dhe është e përkushtuar për të ofruar një përvojë të jashtëzakonshme për klientët tanë. Disa nga vlerat kryesore të cilat na dallon janë:

  1. Profesionalizmi: Ne kemi një ekip të kualifikuar dhe të përkushtuar që ofron shërbime të nivelit të lartë. Çdo anëtar i ekipit tonë ka një përvojë të pasur në fushën e pasurive të patundshme.
  2. Transparenca: Jemi të përkushtuar për të ofruar një shërbim transparent dhe të qartë. Kemi një qasje të hapur në informacion dhe punojmë me klientët tanë në çdo hap të procesit.
  3. Cilësia e Portofolit te Pronave: MORINA REAL ESTATE ofron një portofol të pasurive të cilat janë të zgjedhura me kujdes dhe cilësinë e lartë. Ne kemi apartamente, vila, zyra, dhe pronë të tjera të përshtatshme për nevojat tuaja.
  4. Ndihma dhe Kujdesi ndaj Klientit: Jemi këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap të proçesit. Kemi një ekip të përkushtuar të gatshëm të përgjigjet në çdo pyetje dhe të ofrojë ndihmën e nevojshme.
Nëse keni ndonjë pyetje specifike apo jeni të interesuar të shikoni ndonjë pronë të veçantë, jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Faleminderit që zgjodhët MORINA REAL ESTATE!

Ju presim me kënaqësi në zyrat tona për të ndihmuar në çdo mënyrë të mundshme.


📍 Rruga Bardhyl, nr.16, Tirane
📍 Rruga e Dibres, Farmacia 10, Tirane
📞+355 69 204 0544
🌐 https://morinarealestate.al/
📩 mailmorinarealestate@gmail.com
 


Contact WhatsApp
Back
Top