• Mechanical Designer, Electromechanical

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Inxh. Mekanike | Mekatronik
Gjuha
Eksperienca
me dhe pa eksperience


AT Consulting kërkon dy persona në fushën e redaktimit teknik për nje klient , i specializuar në prodhimin teknologjik, redaktimin teknik, përkthimin teknik, botimin multimedial, shtypjen, shpërndarjen dhe logjistikën.
Aktiviteti që kandidatët duhet të kryejnë janë botimi dhe shtypja në internet, krijimi automatik i kopertines dhe kontrolli i cilësisë së broshurave

Kualifikimi arsimor
I diplomuar
Përvojë minimale
Nuk kërkohet
Gjuha
Anglisht
Trajnimi 1 javor në Itali, Modena
Orari i punës Kohë të plotë nga e Hëna deri të Premten(09:00-18:00)

Dërgo CV-në tuaj në email: recruiting@evolutivo.it

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 


Apply WhatsApp
Back
Top