• Mas Net shpk kerkon te punesoje Call Center Operatore - italisht

"Masnet Shpk" - Call Center Italiano

Jemi një Call Center monomandat e një kompanie Italiane lider në prodhimin e produkteve natyrale për bukurinë dhe kujdesin e personit, për ata që e vlerësojnë shëndetin, linjën e tyre dhe stilin e tyre të jetesës.
Produkte të studiuara, testuara dhe të certifikuara.
Ju ofrojmë mundësinë për të bërë pjesë në ekipin tonë të punës, të ri dhe dinamik.
JEMI NE DURRES DHE TIRANE!

Ofrojmë:

- Pagesë orare 350 lek + bonus për shitjet deri në 2000€ në muaj.
- Kontratë të rregullt pune.
- Puna nga e hëna në të premte 6 orë + e shtuna 4 orë (me dëshirë) - E diela pushim.
- Zgjedhjen e orarit të punës nga ora 09:00 deri në ora 18:00.
- Part Time (4 ore).
- Mbështetje e vazhdueshme për të arritur objektivat.
- Smartworking ju lejohet mbas një periudhe pune prej të paktën 2 muajsh në prezencë.
- Nuk kërkojmë përvojë të veçantë në fushën e shitjes, pasi ju ofrojmë trajnim për shitjen dhe produktet me profesionistët tanë që do t'ju ndihmojnë të arrini synimet tuaja.
- 1 javë trajnim të paguar rregullisht.

Kërkesat minimale:

- Njohuri bazë për përdorimin e kompjuterit.
- Njohuri mesatare të gjuhës Italiane.
- Të jetë i/e aftë për të punuar në grup.
- Korrektësi.

Bashkohuni me ekipin tonë për të ndërtuar të ardhmen tuaj!"
Kujdes - Nuk jemi burs "Trending Online"
📧 Email: selezione@masnet.al
Cel: +355 68 46 04 555
 


Apply WhatsApp
Back
Top