• Martiness Hotel kerkon ndihmes kamarier dhe kamarier per restorantin dhe zonen e plazhit

yKbM4ez.png


Martiness Hotel
është në kërkim të një stafi entuziast të apasionuar pas shërbimit
të hotelerisë.
Ka hapur pozicionet vakante per:

Kamarier Restoranti /Beach Bar dhe Ndihmes Kamarier

Kerkohet:

  • Te jene te perpikte ne oraret e punes
  • Korrekte dhe te pergjegjshem ne detyren e caktuar
  • Eksperienca nuk eshte kriter paresor
Ofrohen:
  • Kushte shume te mira pune
  • Pagese e kenaqshme
Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne: 0695433339
ose ne e-mail:
info@martinesshotel.al
Adresa:
Rr. Pavarësia, Shkëmbi Kavajës, Durrës, Albania
 


Apply WhatsApp
Back
Top