• kurse online Kurs anglisht online

Përshëndetje.

Ofroj kurse anglishtje online, nga niveli i parë deri në nivelin e gjashtë. Kam mbrojtur IELTS në British council, niveli akademik. Kam folur anglisht mbi 15 vjet jashtë Shqipërisë dhe kam mbaruar për gjuhë dhe letërsi në Tiranë.
Kursi do të jetë online dhe të gjitha mësimet do të regjistrohen dhe do t'u dërgohen studentëve në mënyrë që ata të mund të shohin leksionin përsëri kur të kenë kohë. Cmimi në grup është 10 euro për një orë dhe cmimi individual është 18 euro për një ore mësimi.

Kontakt:
whatsap: +37128131739
email: fluentviking@gmail.com

Cel. : +37128131739
 


Contact WhatsApp
Back
Top