Ksamil, shitet toke , 59.500 m² 8.925.000 € (Ksamil Sarande)
- Ksamil
- Location Rruga + Nr.
- Ksamil Sarande
- Tipi
- toke
- Siperfaqja m²
- 59500 m²
- Cmimi Euro
- 8925000 €
NE KSAMIL 5.95 HEKTARE PER SHITJE!
Një mundësi e rrallë investimi në një nga perlat bregdetare të Shqipërisë! Shitet tokë me sipërfaqe 59.500 m² (5.95 hektarë) në Ksamil, në një nga zonat më të kërkuara dhe më të bukura të bregdetit shqiptar.
Vendndodhje perfekte – buzë detit, me pamje mahnitëse panoramike, qasje të drejtpërdrejtë në ujërat kristal të Jonit dhe afër ishujve të Ksamilit. Zona është e qetë, por shumë pranë pikave turistike më të frekuentuara.
Ideale për investime të mëdha turistike – resort luksoz, kompleks vilash, glamping, hotel boutique apo çdo projekt tjetër që kërkon një pozicion strategjik në vijën e parë të detit.
Sipërfaqe: 5.95 hektarë
Dokumentacion i rregullt
Me orientim nga perëndimi, toka përfiton nga dielli gjatë gjithë ditës dhe perëndime spektakolare që pasurojnë çdo projekt arkitektonik me ndjesi natyrore dhe ekskluzivitet.

NE KSAMIL 5.95 HEKTARE PER SHITJE!
Një mundësi e rrallë investimi në një nga perlat bregdetare të Shqipërisë! Shitet tokë me sipërfaqe 59.500 m² (5.95 hektarë) në Ksamil, në një nga zonat më të kërkuara dhe më të bukura të bregdetit shqiptar. Vendndodhje perfekte – buzë detit, me pamje mahnitëse panoramike, qasje të...

Cel. : +355692055138
Contact WhatsApp
Location information