• Klinike Dentare Zahnärztin Stela Xhelili kerkon Specialist Marketingu - remote

zahnarztpraxis-stela-xhelili-cover.jpg


Klinike Dentare Zahnärztin Stela Xhelili kerkon te punesoje per te mirembajtuar dhe optimuar websiten e saj nje Specialist Marketingu SEO.

Detyrat
  • Te editoje fotot dhe materialet nepermjet programeve Adobe Photoshop / Canva
  • Te mirembaje faqen e webit cdo dite duke publikuar fotot e edituara
  • Te rindertoje pjese te ndryshme te faqes se webit, duke u pershtatur me teknologjite e fundit
  • Te optimoje faqen e Webit ne menyre qe te rankohet sa me lart ne google, SEO
Kualifikimet
  • Te kete perfunduar studimet per Informatike / Teknologji Informacioni / Informatike - Ekonomike etj.
  • Te kete eksperience pune ne kete profesion me shume se 2 vjet
  • Te kete njohuri rreth WIX / Wordpress, Html, Css, Javascript, SEO, Programeve Adobe dhe Canva
Ofrojme:
  • Pagese e diskutueshme
  • Orare fleksibel, dhe puna do te kryhet remote nga shtepia
Te interesuarit te dergojne Cv ne email: Job@zahnarzt-karli1.de
ose ne: whatsapp
sNIoGyy.png
 


Apply WhatsApp
Back
Top