• Kerkojme te punesojme nje Graphic Designer/Social Media Manager

Optima Albania eshte ne kerkim te te rinjve te talentuar per te punesuar si Graphic Designer/Social Media Manager

Kandidatet duhet te kene aftesite e meposhtme:

Ideimin dhe krijimin e materialit grafik

Postimin e permbajtjes ne rrjetet sociale

krijimin e reklamave

Krijimin e strategjive per terheqjen ndjekesve ne rrjete sociale

Kretivitet, motivim dhe zoterim te njohurive te pergjithshme te marketingut.

Njohuri te gjuhes italiane


Behu pjese e kompanise tone dinamike dhe gjithmone ne rritje, dhe sill nje fryme te re dhe inovative.
Cfare pret, apliko tani!

E-mail: hr@optimaalbania.com
Optima Albania Sh. p. k
Tel: +355693308496
 


Apply WhatsApp
Back
Top