• Kerkojme: Kasiere, Sistemues, Kasap, Punonjës - supermarket Conad, ne Tirane - Durres - Vlore

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
3 Fresku | Linze | Dajt
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Ekonomist-Financier/e
  2. Punetor | Ndihmesa
  3. Shitese | Kasiere
Gjuha
  1. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
tl9Gf7p.png


Conad rrjeti më i madh i supermarketeve, në Shqipëri,
Kërkon të punësojë:
Kriteret bazë që duhet të plotësojnë kandidatët për këto pozicione janë:
  • mosha nga 20 deri në 50 vjec
  • të jenë dinamikë
  • të kenë aftesi për të punuar në grup
Përbën avantazh
  • eksperienca në profile të ngjashme.
  • njohja e gjuhës italiane
CV-ja duhet të plotësohet me të gjitha të dhënat anagrafike (numër telefoni; titull studimi; eksperiencë pune) dhe të dërgohet
- në adresën e e-mail-it hr@conadalbania.al
- të dorëzohet në një prej supermarketeve Conad në Tiranë.
- nr. celulari +355 68 905 8529
 


Apply WhatsApp
Back
Top