• Kerkoj vend pune si shofer ( asistent ) kamjoni ose autobusi per rruge nderkomtare ose nderqytetase

Kerkoj vend pune si shofer ( asistent )
kamjoni ose autobusi per rruge nderkomtare ose nderqytetase
Disponoj patenten B / C / D . Kumonikoje gjermanisht dhe frangjisht .

Cel. : 0682111601
 


WhatsApp
Back
Top