• kerkoj TREGTAR ESKLUZIV NE CDO RRETH

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Kombinat | Vaqarr | Ndroq
Kompania TOTO'S Caffe me nje aktivitet 15 vjecar ne fushen e tregtimit te kafes expres per bare dhe restorante dhe te kafes me bustina per ndermarrje dhe institutions kerkon:
-TREGTARE ESKLUZIVE NE CDO QYTET TE VENDIT te cilet duhet te plotesojne keto kritere:
-Te njohin mire tregun ne zonen e tyre.
-Te kene kapital fillestar te mjaftueshem minimalisht 5 mije euro per blerjen e lendes se pare, expreseve,mullinjve,filxhaneve qe do ti ofrojne cdo lokali kundrejt nje marveshje per shitjen e kafes.

SHENIM:Tregtaret qe do te jene ne cdo rreth do te kene nje norme fitimi te larte nga shitja e produkteve qe i mundeson per te fituar dhe investuar ne treg.
-Per cdo sqarim me te hollesishem tel pa hezitim.

Cel: 0682041009
WHATSAPP: 0682041009
 


Contact WhatsApp
Back
Top