• KERKOHET SANITARE DHERMI

Dhermi - Palase
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Sanitare | Pastrim | Mirembajtje
Gjuha
  1. Gjuha?
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkohet Sanitare

Hotel Familjar ne Dhermi

Koha e punes : Qershor- Shtator

Paga e Kenaqshme dhe kushte shume te mira pune

Cel. : 069 216 2012
 


WhatsApp
Back
Top