• Kerkohen te punesohen ne Kroaci: 20 Kamarier 10 Banakier 10 Kuzhinier

Kroaci
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Banakier | Kamarier
Gjuha
Punesim Sezonal ne Kroaci🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Kerkohen te punesohen per ne Kroaci:
20 Kamarier
10 Banakier
10 Kuzhinier

Ofrohen pagesa 1400-2000 Euro ne muaj+ Akomodim dhe Ushqim Falas.

Aplikoni

Whatsapp/ Viber +355688354967
 


WhatsApp
Back
Top