• Këshillues Klienti

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Shites/e | Kasier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Njoftim punësimi

Neptun shpk është pjesë e BALFIN Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake.

Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoninë e Veriut, Mal të Zi, Zvicër, Kroaci, Holandë dhe SHBA, me afërsisht 5,000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me shumicë dhe pakicë, sistemin bankar, menaxhimin e aseteve, mediat dhe logjistikën. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.

Pozicioni: Këshillues Klienti
Departmenti: Retail
Vendodhja: Neptun TEG, Tiranë

Qëllimi i Pozicionit
: Fokusi kryesor i një Këshillues Klienti është tu ofrojë klientëve një shërbim të jashtëzakonshëm dhe nje eksperiencë pozitive në blerje.

Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Të realizojë objektivin mujor individual të shitjeve duke arritur në mënyrë të vazhdueshme objektivat ditorë/ javorë.
 • Të komunikoni dhe ti shërbeni klientëve sipas standarteve të kompanisë.
 • Të jeni përgjegjës për mirëmbajtjen, organizimin dhe pozicionimin e produkteve në sektorin e tuaj.
 • Të ndiqni dhe zbatoni udhëzimet e shitjes për sektorin tuaj.
 • Të menaxhoni ankesat dhe komentet e klientëve sipas standarteve të kompanisë;.
 • Të keni njohje dhe monitorim shumë të mirë të stokut të produkteve të sektorit tuaj.
 • Të organizoni dhe propozoni porosi të produkteve nën përgjegjësinë tuaj.
 • Realizimi i inventarëve për sektorin tuaj dhe raportimi i rezultateve.
Kualifikimet:
 • Diplomë e Shkollës së Mesme, (Diploma Universitare përbën avantazh).
 • Përvojë pune në shitje me pakicë.
 • I aftë për të punuar në grup dhe nën presion.
 • Energjik dhe të pëlqejë punën me marëdhënie me klientin.
Kushtet e punës: Neptun ofron një paketë përfitimesh tërheqëse, duke përfshirë një pagë të drejtë bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës.
Procedura e aplikimit: Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV e tyre para datës 20/02/2024 në adresën [B]hr@neptun.al[/B] ose në numrin e kontaktit +355689000089

* Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të rreptë sipas ligjit nr.9887 të vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”
 


Apply WhatsApp
Back
Top