• Kërkojmë Modele për video në Instagram për veshje.

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
  1. part time
Fusha | Profili i punes
  1. Hostes | Prezantuese | PR
  2. Marketing
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Kërkojmë një gocë për të realizuar video për instagram për të reklamuar produktin që shesim. Produkti është body. Duhet të realizohen video të ndryshme që përmbajnë kombinime të ndryshme të bodysuits që ne shesim.
Duhen realizuar 10 video në muaj dhe kohën e zgjidhni ju.

Të interesuarit të kontaktojnë në nr e telefonit si mëposhtë.
0694332744
 


WhatsApp
Back
Top