• Kërkohen Operatorë Telefonikë për gjuhët Anglisht - Gjermanisht - Spanjisht - Italisht

Kërkohen Operatorë Telefonikë për gjuhët e mëposhtme:

-Anglisht - Me eksperiencë.
-Gjermanisht - Me ose Pa eksperiencë.
-Spanjisht - Me eksperiencë.
-Italisht - Me eksperiencë.

Kriteret:

-Vetëm me kohë të plotë, 10:00-19:00.
-Të flasësh rrjedhshëm gjuhët e përmendura më lart.
-Eksperienca e mëparshme në pozicione të ngjashme është një avantazh.
-Punë vetëm në zyrë.

Çfarë ofrohet:

-Paga e kenaqshme dhe bonuse më të larta në treg.
-Bonuse ditore/javore/mujore.
-Ambient pune komod dhe pozitiv.
-Trajnime të vazhdueshme për personat pa eksperiencë dhe gjithashtu për ata që synojnë rezultate më të larta.
-Fundjava pushim.

Personat e interesuar mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit ose në WhatsApp rreth detajeve të punës, duke përmendur gjithashtu pozicionin e kërkuar.
Adresa: Don Bosko
Tel: +355 68 345 3871
 


WhatsApp
Back
Top