jepet me qera apartament 2+1+Ballkon , 130 m² 600 € (Vollga Durres)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Vollga
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 130 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 600 €
Ofrohet për qira një apartament i bollshëm dhe i mobiluar me stil modern, i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara dhe të frekuentuara të Durrësit – Vollga, vetëm pak hapa larg detit dhe shëtitores bregdetare.
Apartamenti ndodhet në një ndërtesë të re, të mirëadministruar dhe me ashensor. Ka një sipërfaqe të konsiderueshme prej 130m², ofron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës dhe një organizim funksional që garanton rehati maksimale.
Organizimi i brendshëm:
-Ambient ndenjeje dhe gatimi
-2 dhoma gjumi komode
-Tualet
-Ballkon
Apartamenti është i mobiluar me të gjitha pajisjet e nevojshme dhe gati për t’u banuar menjëherë. Lokacioni ofron qetësi, por edhe akses të menjëhershëm në shërbime, lokale, restorante, dhe plazh – duke e bërë ideal si për banim afatgjatë ashtu edhe për qira sezonale.
Adresa: Vollga, Durrës
Sipërfaqe: 130 m²
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Apartamenti ndodhet në një ndërtesë të re, të mirëadministruar dhe me ashensor. Ka një sipërfaqe të konsiderueshme prej 130m², ofron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës dhe një organizim funksional që garanton rehati maksimale.
Organizimi i brendshëm:
-Ambient ndenjeje dhe gatimi
-2 dhoma gjumi komode
-Tualet
-Ballkon
Apartamenti është i mobiluar me të gjitha pajisjet e nevojshme dhe gati për t’u banuar menjëherë. Lokacioni ofron qetësi, por edhe akses të menjëhershëm në shërbime, lokale, restorante, dhe plazh – duke e bërë ideal si për banim afatgjatë ashtu edhe për qira sezonale.
Adresa: Vollga, Durrës
Sipërfaqe: 130 m²
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Location information