Jepet me qera ambjent biznesi Kati 0, 400 €
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 400 €
*Jepet Dyqan me Qira në Rrugën Naim Frashëri – Mundësi e Përshtatshme për Biznesin Tuaj*
*Vendndodhja*: Rr. Naim Frashëri, Tiranë
*Kati*: 1
*Sipërfaqja*: 70 m² + *Oborr 60 m²*
*Çmimi*: 400 €/muaj
*Përshkrimi*:
Ky *dyqan me qira* ndodhet në një *pozicion të shkëlqyer* në *Rrugën Naim Frashëri*, një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të Tiranës. Ambjenti ka një *sipërfaqe prej 70 m²* dhe një *oborr shtesë prej 60 m²*, duke ofruar *hapësirë të bollshme* për aktivitetin tuaj.
Ambjenti është i *përshtatshëm për zyra*, *depo farmaceutike*, *studio* ose çdo aktivitet tjetër biznesi që kërkon një hapësirë funksionale dhe të lehtë për t'u aksesuar. I vendosur në katin e parë të një ndërtese të mirëmbajtur, ky dyqan ofron mundësi të shkëlqyera për të zhvilluar një aktivitet të suksesshëm.
*Karakteristikat kryesore*:
- *Sipërfaqja*: 70 m² + *Oborr 60 m²*
- *Kati*: 1
- *Përshtatshmëria*: Ideal për *zyra*, *depo farmaceutike*, *studio* ose aktivitete të tjera komerciale
- *Pozita*: Zonë e zhvilluar dhe e aksesueshme
- *Çmimi*: 400 €/muaj
*Për më shumë informacion ose për ta vizituar dyqanin*:
*Brikena* – Agjentja juaj Real Estate
*Tel.*: 0694001332
Cel. : 00355694001332

*Përshkrimi*:
Ky *dyqan me qira* ndodhet në një *pozicion të shkëlqyer* në *Rrugën Naim Frashëri*, një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të Tiranës. Ambjenti ka një *sipërfaqe prej 70 m²* dhe një *oborr shtesë prej 60 m²*, duke ofruar *hapësirë të bollshme* për aktivitetin tuaj.
Ambjenti është i *përshtatshëm për zyra*, *depo farmaceutike*, *studio* ose çdo aktivitet tjetër biznesi që kërkon një hapësirë funksionale dhe të lehtë për t'u aksesuar. I vendosur në katin e parë të një ndërtese të mirëmbajtur, ky dyqan ofron mundësi të shkëlqyera për të zhvilluar një aktivitet të suksesshëm.
*Karakteristikat kryesore*:
- *Sipërfaqja*: 70 m² + *Oborr 60 m²*
- *Kati*: 1
- *Përshtatshmëria*: Ideal për *zyra*, *depo farmaceutike*, *studio* ose aktivitete të tjera komerciale
- *Pozita*: Zonë e zhvilluar dhe e aksesueshme
- *Çmimi*: 400 €/muaj

*Brikena* – Agjentja juaj Real Estate

Cel. : 00355694001332