• Jap licencen DAP

Shqiperi
Jam Inxhinier Mekanik i paisur me Deshmi Aftesie Profesionale per pergjegjesin teknik te aktivitetit te autoriparimit me te gjashta piket.
a) Riparim dhe mirmbajtje e pjeseve mekanike dhe te motorrit.
b) Riparim dhe mirmbajtje karrocerie.
c) Riparim dhe mirembajtje te impiantit elektrik.
d) Riparim dhe mirmbajtje te gomave.
e) Blerje dhe shitje te mjeteve me motor dhe rimorkio.
f) Mbledhje, depozitim, shkaterrim i mjeteve rrugore dhe pjeseve te tyre te dala jashte perdorimit ose te braktisura.

Kushdo qe eshte i interesuar per perfaqesimin si drejtues teknik dhe nxierjen e licences per servis, te me kontaktoj ne numrin e cel: 068 42 78 398

Cel. : 0684278398
 


WhatsApp
Back
Top