• Jam i interesuar per vend pune si kuzhinier. Do preferoja restorant peshku dhe pasta ose tradicionale shqiptare, apo zgaren

Jam i interesuar per vend pune si kuzhinier.
Do preferoja restorant peshku dhe pasta ose tradicionale shqiptare.
Bej edhe zgaren etj por deshire kam keto. Numuri vetem whatsapp

Cel. : +39346 300-2114
 
Back
Top