• Internship ne nje Tech-AI startup, Kerkohen: JS Developer, Internet Marketing

Përshëndetje të gjithë! Unë ofroj një mundësi stazhi për një startup të ri. Kjo është një shans i shkëlqyeshëm për të fituar përvojë dhe njohuri në dy fusha të rëndësishme: Zhvillim web (përfshirë html, css, js) dhe Marketing në internet (përfshirë të gjitha llojet e tij). Stazhi do të ofrojë një ambient të frytshëm të punës, duke lejuar pjesëmarrësit të mësojnë dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre në këto dy fusha të rëndësishme për suksesin e një startup-i. Nëse jeni të interesuar për të marrë pjesë, ju lutem kontaktoni ne email agroni.nomi@gmail.com për më shumë informacion. Faleminderit!
 


Apply
Back
Top