• Hotel "La Onda", Shkembi Kavajes kerkon Recepsionist turni i trete dhe Kamarier

Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Recepsionist/e
Gjuha
Eksperienca
me dhe pa eksperience
9PcDSAk.jpg


Hotel i ri "La Onda" ne Durres, Shkembi Kavajes, ka hapur pozicionet vakante per:
  • Recepsionist turni i trete
  • Kamarier
​Kerkohet:
  • Te jene korrekte dhe te perkushtuar ne punen e caktuar
  • Te sjellshem me stafin dhe klientet
Ofrohet:
  • Page e kenaqshme, ambjent modern dhe komod
Jeni te lutur, te aplikoni nepermjet linkut te mesiperm vendosur mbi titullin e pozicionit te punes,
ose na kontaktoni ne numrin e meposhtem: +355 69 379 4946
 


WhatsApp
Back
Top