• Gjiri Lalezit, shes toke 11.000 m² 35 Euro/m2 (Hamallaj - Perlat)

Tipi
toke
Siperfaqja m²
11000 m²
Cmimi Euro
385000
SHITET TOKË NË HAMALLAJ PRANË DETIT

Përshkrim

Tokë arrë me sipërfaqe 11,000 m² me mundësinë për tu zgjeruar deri në 20, 000 m2.

Prona është pranë rrugës kryesore Hamallaj - Perlat - Rushkull dhe e destinuar për ndertime me lartësi 2 deri 3 kate, sipas planit të pergjithshëm të rregullimit të territorit në atë zonë.

Pozicionimi dhe vendodhja shumë i mirë e pronës e bën atë vërtet atraktive dhe një mundësi investimi shumë të mirë, pasi ndodhet në afërsi me detin (rreth 800 m në vijë ajrore) dhe pranë komplekseve turistike të ndërtuara vitet e fundit në zonën e Hamallajt.
Në atë zonë kemi patur disa trasaksione pronash të ndryshme dhe mund tju asistojmë me cdo informacion apo konsulencë të nevojshme për investimin tuaj.

Toka disponon Çertifikat të rregullt Pronësie dhe Kartelë të rifreskuar.

Për më shumë informacion apo vizitë në pronë ju lutem na kontaktoni.


Cel. : +355698624850
 


WhatsApp
Back
Top