Shitet Duplex 2+1 me Pamje Fantastike – Turquoise Marina, Gjiri i Lalzit
Vendndodhja: Turquoise Marina
Një mundësi ideale për banim, shtëpi pushimi ose investim në një nga resortet më prestigjioze bregdetare në Shqipëri.
Çmimi: 265,000 € Post parkimi i përfshirë në çmim
Të Dhënat e Pronës: Sipërfaqe ndërtimi: 96.6 m² Verandë: 14 m² Oborr privat: 35 m² Sipërfaqe e përbashkët: 9.27 m² Post parkimi: 16 m²
Organizohet në 2 nivele (Kati 0 & Kati 1)
Sallon ndenjeje Ambient gatimi + ngrënie 2 dhoma gjumi Tualete Verandë dhe oborr privat me hapësira relaksi
Rreth Kompleksit Turquoise Marina
Kompleks rezidencial dhe turistik premium me sipërfaqe totale prej 350,000 m² dhe marinë ujore prej 38,400 m².
Distancat: 40 km nga Tiranë 35 km nga Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza 23 km nga Porti i Durrësit
Standardet & Cilësia Ndërtim sipas standardeve EUROCODE Termoizolim dhe eficiencë energjetike Teknologji moderne ndërtimi Siguri 24/7 me sistem dixhital Arkitekturë moderne dhe funksionale
Shërbimet & Facilitetet Pishina Aquapark Port detar dhe marinë Bare & restorante Plazh privat Ankorim për varka Korsi biçikletash Ambiente sportive Parkim i dedikuar
Një investim premium që kombinon luksin, natyrën dhe jetesën pranë detit në një nga projektet më ambicioze në bregdetin shqiptar.
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë kontaktoni:
Arlind – RealtyPartner | +355 69 48 27 999