• fizioterapi

Tirane, ofrohet vend praktike[ Fizioterapiste​
Tirane, ofrohet vend praktike pune fizioterapie per studente te fizioterapiseKlinika "fizioterapi " me eksperience shumevjecare ne fushen e fizioterapise
ofron praktike pune 3 mujore per studentet e fizioterapise ose fizioterapistet e sapodiplomuar.


kurse trajnimi profesional dhe praktike pune 3-mujore.
Kohezgjatja 3-mujore

Cfare do te mesojme nga kursi:

. Njohuri bazike te anatomise,
. Bazat per te ekzaminuar dhe te mbledhur informacion per pacientin
. Njohuri per patologji te ndryshme neurologjike,ortopedike.
Cfare eshte fizioterapia
Ku gjen perdorim fizioterapia, kineziologjia
Llojet e artikulacioneve
Studimi i levizjeve te segmenteve te trupit
mesimi i muskujeve
Mesimi i aparaturave
1 Tens
2 Ultratingull
3 Infrared
4 Shock wave
5 Tecar terapi
6 Presoterapi,
Chiropractic(manipulimi I disa artikulacioneve te caktuara)
raste te perditeshme me pacientet 200 euro ne muaj

Cel. : 0682263226
 


WhatsApp
Back
Top