• Fier, ofrohet vend pune Asistente Dentare

Fier
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Dentist | Stomatologji
Gjuha
  1. italisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Klinika dentare extra-dent Levan kerkon te zgjeroj staf, kerkon te punesoj Asistente Dentare.

Kriteret baze:
Te kete mbaruar shkollen e mesme (shkolla e larte perben perparesi)
Te kete eksperience pune(perben avanazh)
Te jete njohese e gjuhes italiane/angleze perben avantazh

Orari 09:00-17:00 e hene-e shtune.
Paga shume e kenaqshme +bonuse per oret shtese

Kontakt cel: +355 69 2791647 instagram: extradent.aliaj
 


WhatsApp
Back
Top