Durres, shitet toke , 4.000 m² 2.500.000 € (gjiri lalezit)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- gjiri lalezit
- Tipi
- toke
- Siperfaqja m²
- 4000 m²
- Cmimi Euro
- 2500000 €
Tokë në Shitje – Gjiri i Lalëzit (4 Dylym, Bllok i Plotë) - (VR111)
Vendndodhja: Gjiri i Lalëzit
Sipërfaqe totale: 4 dylym tokë
Akses Superior: Tokë anës rrugës kryesore + akses dytësor nga fundi i parcelës
Çmimi: 250,000,000 Lekë (i gjithë blloku)
Fleksibilitet: Shiten 1, 2, 3 ose 4 dylym sipas kërkesës
Shitet tokë me potencial të lartë zhvillimi në një nga zonat më elitare dhe më të kërkuara të vendit – Gjiri i Lalëzit.
Pozicionuar strategjikisht anës rrugës kryesore, me një akses të dytë dytësor nga ana e poshtme e parcelës, kjo pronë ofron fleksibilitet maksimal për projekte turistike, rezidenciale ose investime afatgjata.
Struktura e tokës lejon zhvillim të personalizuar dhe ju jep mundësinë të zgjidhni sipërfaqen që ju nevojitet (1–4 dylym). Kjo e bën pronën ideale si për investitorë të mëdhenj, ashtu edhe për individë që kërkojnë të ndërtojnë në këtë zonë me rritje të shpejtë.
Potencial i lartë rritjeje në zonë
Akses i dyfishtë (rrugë kryesore + shteg poshtë)
Ideale për vila, resort ose përdorim investimi
Mundësi shitjeje të ndarë sipas kërkesës
Për më shumë informacion ose vizitë në terren,
Na kontaktoni në: 069 673 4461
VR111
Cel. : 069 673 4461
Shitet tokë me potencial të lartë zhvillimi në një nga zonat më elitare dhe më të kërkuara të vendit – Gjiri i Lalëzit.
Pozicionuar strategjikisht anës rrugës kryesore, me një akses të dytë dytësor nga ana e poshtme e parcelës, kjo pronë ofron fleksibilitet maksimal për projekte turistike, rezidenciale ose investime afatgjata.
Struktura e tokës lejon zhvillim të personalizuar dhe ju jep mundësinë të zgjidhni sipërfaqen që ju nevojitet (1–4 dylym). Kjo e bën pronën ideale si për investitorë të mëdhenj, ashtu edhe për individë që kërkojnë të ndërtojnë në këtë zonë me rritje të shpejtë.
Potencial i lartë rritjeje në zonë
Akses i dyfishtë (rrugë kryesore + shteg poshtë)
Ideale për vila, resort ose përdorim investimi
Mundësi shitjeje të ndarë sipas kërkesës
Na kontaktoni në: 069 673 4461
Cel. : 069 673 4461
Location information