Durres, shitet shtepi 3 Katshe Kati 1, 320 m² (Rruga Aleksander Goga)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Aleksander Goga
- Tipi
- shtepi
- Siperfaqja m²
- 320 m²
- Nr dhoma
- 6+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 13000 €
Shitet, Shtëpi 3-Katëshe në Zonën e 3 Çezmave – Mundësi Ideale Banimi & Biznesi
Në një nga zonat më të preferuara dhe të aksesueshme të qytetit, ofrohet për shitje një godinë 3-katëshe multifunksionale në zonën e 3 Çezmave, Durrës. Objekti ndodhet buzë rruge kryesore, duke ofruar një mundësi të shkëlqyer si për banim ashtu edhe për investim biznesi.
Detaje mbi pronen:
•Sipërfaqe totale ndërtimi: 320 m²
•Sipërfaqe trualli: 351 m²
•Kati përdhe (103 m²): Garazh i madh me mundësi përshtatjeje për çdo lloj aktiviteti biznesi (dyqan, zyrë, servis, depo, etj.) – me dalje direkte në rrugë kryesore
•Kati i dytë (114 m²) dhe kati i tretë (103 m²): të dedikuara për banim – përfshijnë 6 dhoma gjumi, 1 kuzhinë funksionale dhe 2 tualete
•Ndërtesë e ndërtuar me cilësi të mirë dhe planimetri të rregullt
Specifikime te tjera:
•Vendndodhje shumë e favorshme në rrugë kryesore
•Hapësira të bollshme për familje të mëdha ose ndarje në njësi të ndryshme banimi
•Potencial i lartë për investim (banim + biznes në të njëjtën godinë)
•Dokumentacion i rregullt
Për më shumë informacion, vizitë në pronë ose ofertë, ju lutemi na kontaktoni.
Në një nga zonat më të preferuara dhe të aksesueshme të qytetit, ofrohet për shitje një godinë 3-katëshe multifunksionale në zonën e 3 Çezmave, Durrës. Objekti ndodhet buzë rruge kryesore, duke ofruar një mundësi të shkëlqyer si për banim ashtu edhe për investim biznesi.
Detaje mbi pronen:
•Sipërfaqe totale ndërtimi: 320 m²
•Sipërfaqe trualli: 351 m²
•Kati përdhe (103 m²): Garazh i madh me mundësi përshtatjeje për çdo lloj aktiviteti biznesi (dyqan, zyrë, servis, depo, etj.) – me dalje direkte në rrugë kryesore
•Kati i dytë (114 m²) dhe kati i tretë (103 m²): të dedikuara për banim – përfshijnë 6 dhoma gjumi, 1 kuzhinë funksionale dhe 2 tualete
•Ndërtesë e ndërtuar me cilësi të mirë dhe planimetri të rregullt
Specifikime te tjera:
•Vendndodhje shumë e favorshme në rrugë kryesore
•Hapësira të bollshme për familje të mëdha ose ndarje në njësi të ndryshme banimi
•Potencial i lartë për investim (banim + biznes në të njëjtën godinë)
•Dokumentacion i rregullt
Për më shumë informacion, vizitë në pronë ose ofertë, ju lutemi na kontaktoni.
Location information