Durres, shitet garsonier Kati 1, 30 m² 63.000 € (Shkembi Kavajes)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Shkembi Kavajes
- Tipi
- garsonier
- Siperfaqja m²
- 30 m²
- Nr dhoma
- 1 dhome
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 63000 €
Shitet garzoniere në Shkëmbin e Kavajës
Ofrohet për shitje një garzoniere e pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara bregdetare, në Shkëmbin e Kavajës, pranë Hotel Majestic, me akses të lehtë në det dhe të gjitha facilitetet e zonës.
Prona ndodhet në katin e parë dhe ka një sipërfaqe prej 30 m², me organizim funksional dhe të përshtatshëm për pushim sezonal ose investim me qira ditore.
Lokacioni është një nga pikat më të forta të kësaj prone, falë afërsisë me plazhin dhe zonat turistike.
Sipërfaqe: 30 m²
Kati: 1
Çmimi: 63,000 Euro
Një mundësi shumë e mirë investimi në një zonë me kërkesë të lartë gjatë gjithë sezonit veror.
Për më shumë informacion ose për vizitë në pronë, ju lutem kontaktoni.
Cel. : 0689055527
Ofrohet për shitje një garzoniere e pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara bregdetare, në Shkëmbin e Kavajës, pranë Hotel Majestic, me akses të lehtë në det dhe të gjitha facilitetet e zonës.
Prona ndodhet në katin e parë dhe ka një sipërfaqe prej 30 m², me organizim funksional dhe të përshtatshëm për pushim sezonal ose investim me qira ditore.
Lokacioni është një nga pikat më të forta të kësaj prone, falë afërsisë me plazhin dhe zonat turistike.
Sipërfaqe: 30 m²
Kati: 1
Çmimi: 63,000 Euro
Një mundësi shumë e mirë investimi në një zonë me kërkesë të lartë gjatë gjithë sezonit veror.
Për më shumë informacion ose për vizitë në pronë, ju lutem kontaktoni.
Cel. : 0689055527
Location information