• Durres, Shitet Apartament 71.3 m², 58.000 Euro (Lagjja “Nr. 1”)

Cmimi Euro
58000
Zona/Rruga : Lagjja “Nr. 1”

Prona është Apartament me sipërfaqe 71.3 m2 që ndodhet në rrugen “Nako Spiro” Durrës.
Prona ndodhet në zonën ose kodrën e vilës së Zogut në Durrës. Prona ndodhet në anën veriore të vilës së Zogut dhe në pjerrësinë veriore të kodrës.
Prona është një shtëpi private ose vilë një katëshe e rrethuar me avlli muri dhe me portë të madhe metalike.
Prona është e pozicionuar në një truall me vete dhe me hyrje të pavarur nga shtëpitë e tjera.
Prona ndodhet në një zonë të sistemuar me rrugë të shtruara.

Kodi i prones - DR-AP-201

Na kontaktoni
Tel: +355674041271 / +355674041270;
Email:asc@bkt.com.al
Rrugepostare: Ofertat mund të dorëzohen në zarf të mbyllur, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të BKT-së, në adresën: Rruga e Vilave, Lundër 1, 1045, Tiranë.
Cmimi publikuar eshte cmim referues per te derguar oferten tuaj per te blere pronen. Cmimi Perfundimtar do te jete vendimarrje e bankes.
 


Contact WhatsApp
Back
Top