Durres, shitet apartament 2+1 Kati 5, 84 m² 180.000 € (Golem)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Golem
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 84 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 180000 €
I vendosur në një nga zonat më të kërkuara të Golemit, ky apartament 2+1 ndodhet në një rezidencë të re, ndërtim i vitit 2026, e konceptuar sipas standardeve bashkëkohore të ndërtimit, me cilësi të lartë, organizim funksional dhe ambiente të mirëadministruara.Pozicioni i tij në katin e 5-të ofron një pamje të lirë dhe relaksuese nga deti, ndërsa afërsia me bregdetin, shëtitoren, restorantet dhe çdo shërbim të nevojshëm e bën një zgjedhje ideale si për banim gjatë gjithë vitit, ashtu edhe për investim.Ajo që e veçon këtë pronë është investimi i realizuar në brendësi. Apartamenti është projektuar nga arkitekt, ku çdo hapësirë është menduar me funksionalitet dhe estetikë. Materialet e përdorura, mobilimi dhe detajet e përzgjedhura me kujdes krijojnë një ambient modern, elegant dhe të gatshëm për t’u banuar, pa pasur nevojë për asnjë investim shtesë.Ky nuk është thjesht një apartament, por një pronë e kuruar me përkushtim, ku çdo detaj është menduar për të ofruar rehati, estetikë dhe vlerë afatgjatë.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë.
Location information