Durres, shitet apartament 1+1 Kati 3, 60 m² 125.000 € (Shkembi Kavajes)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Shkembi Kavajes
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 60 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 125000 €
Shitet apartament 1+1 totalisht i investuar në Shkëmbin e Kavajës
Ofrohet për shitje një apartament 1+1 i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara bregdetare, në Shkëmbin e Kavajës, pranë Hotel Majestic, me akses shumë të lehtë në det dhe shërbimet kryesore të zonës.
Apartamenti ndodhet në katin e 3-të nga toka dhe ka një sipërfaqe prej 60 m². Është totalisht i investuar me punime cilësore, gati për banim pa nevojë për asnjë ndërhyrje shtesë.
Organizimi përfshin një sallon të bollshëm me kuzhinë, një dhomë gjumi, tualet dhe një ambient funksional e komod për jetesë ose investim.
Prona është ideale si për banim sezonal ashtu edhe për qira ditore, duke ofruar kthim të mirë nga investimi për shkak të lokacionit shumë të kërkuar.
Sipërfaqe: 60 m²
Kati: 3 nga toka
Gjendja: Totalisht e investuar
Çmimi: 125,000 Euro
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, ju lutem kontaktoni.
Cel. : 0689055527
Ofrohet për shitje një apartament 1+1 i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara bregdetare, në Shkëmbin e Kavajës, pranë Hotel Majestic, me akses shumë të lehtë në det dhe shërbimet kryesore të zonës.
Apartamenti ndodhet në katin e 3-të nga toka dhe ka një sipërfaqe prej 60 m². Është totalisht i investuar me punime cilësore, gati për banim pa nevojë për asnjë ndërhyrje shtesë.
Organizimi përfshin një sallon të bollshëm me kuzhinë, një dhomë gjumi, tualet dhe një ambient funksional e komod për jetesë ose investim.
Prona është ideale si për banim sezonal ashtu edhe për qira ditore, duke ofruar kthim të mirë nga investimi për shkak të lokacionit shumë të kërkuar.
Sipërfaqe: 60 m²
Kati: 3 nga toka
Gjendja: Totalisht e investuar
Çmimi: 125,000 Euro
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, ju lutem kontaktoni.
Cel. : 0689055527
Location information