Durres, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 1, 71 m² 215.000 € (Turquoise Marina Rezidence, Hamallaj)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Turquoise Marina Rezidence, Hamallaj
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 71 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 215000 €
SHITET APARTAMENT PRENIUM – TURQUOISE MARINA, HAMALLAJ
Turquoise Marina – Rezidencë ekskluzive pranë detit dhe marinës
Çmimi: 215,000 €
Në shitje apartament 1+1 në një nga komplekset më të veçanta të bregdetit shqiptar, **Turquoise Marina**. Një pronë e konceptuar për ata që vlerësojnë komoditetin, qetësinë dhe një ambient me standard të lartë jetese. Pozicionimi pranë detit dhe faciliteteve të kompleksit e bën këtë apartament një zgjedhje ideale si për pushime ashtu edhe për investim.
Detaje mbi pronën:
Tipologjia: 1+1
Sipërfaqe: 71 m²
Kati: 1
Ambient ndenjeje i rehatshëm dhe funksional
Kuzhinë moderne e integruar
1 Dhomë gjumi
1 Tualet
Verande
Çfarë ofron Turquoise Marina:
Ambient i sigurt me shërbim 24/7
Akses në plazh privat dhe marinë për jahte
Pishina dhe hapësira rekreative
Restorante, bare dhe shërbime cilësore
Infrastrukturë moderne dhe ambiente të mirëorganizuara
Pozicion i favorshëm me lidhje të shpejta me Tiranën dhe aeroportin
Apartamenti është një zgjedhje ideale për:
Një shtëpi të dytë pranë detit
Investim në një zonë me zhvillim të lartë
Qëndrime sezonale me standard premium
Një mënyrë jetese të qetë dhe komode larg ritmit të qytetit
Një pronë me potencial të shkëlqyer në një prej rezidencave më të kërkuara bregdetare, ku deti, privatësia dhe komforti bashkohen në një eksperiencë unike.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni në 0698868169!
#TurquoiseMarina #ShitetApartament #Apartament1Plus1 #Hamallaj #Durres #PronaNeShitje #InvestimNeDet #RealEstateAlbania #ApartamentLuksoz #BregdetiShqiptar #LuxuryLiving #PronaPremium #AlbaniaRealEstate #HomeForSale
Cel. : 0698868169
#TurquoiseMarina #ShitetApartament #Apartament1Plus1 #Hamallaj #Durres #PronaNeShitje #InvestimNeDet #RealEstateAlbania #ApartamentLuksoz #BregdetiShqiptar #LuxuryLiving #PronaPremium #AlbaniaRealEstate #HomeForSale
Cel. : 0698868169
Location information