Durres, shitet apartament 1+1+Ballkon , 62 m² 115.000 € (Gjiri i Lalzit)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Gjiri i Lalzit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 62 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 115000 €
APARTAMENT 1+1 PËR SHITJE – GJIRI I LALZIT
Ofrohet për shitje apartament 1+1 me sipërfaqe rreth 62 m², i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, pranë Fish Land, në Gjirin e Lalzit.
• Organizim funksional
• Lokacion i favorshëm
• Ideale për banim ose investim
• Afër detit dhe shërbimeve kryesore
•
Sipërfaqe: 62 m²
Çmimi: 115,000 € (i diskutueshëm)
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, na kontaktoni +355696841798
•
•
•
@Tagarealestate “Partneri Juaj Besnik”
•
•
•
#GjiriILalzit #ApartamentNeShitje #TagaRealEstate #InvestoNeProne #PropertyForSale #LalziBay #AlbaniaRealEstate #Apartament11 #ShitjeApartamenti #BeachProperty #Investim #LuxuryLiving #PronaNeShitje #AgjensiImobiliare #Durres #BregdetiShqiptar #PropertyInvestment #HomeForSale #RealEstate #AlbaniaProperty
Cel. : +355696841798
Ofrohet për shitje apartament 1+1 me sipërfaqe rreth 62 m², i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, pranë Fish Land, në Gjirin e Lalzit.
• Organizim funksional
• Lokacion i favorshëm
• Ideale për banim ose investim
• Afër detit dhe shërbimeve kryesore
•
•
•
•
@Tagarealestate “Partneri Juaj Besnik”
•
•
•
#GjiriILalzit #ApartamentNeShitje #TagaRealEstate #InvestoNeProne #PropertyForSale #LalziBay #AlbaniaRealEstate #Apartament11 #ShitjeApartamenti #BeachProperty #Investim #LuxuryLiving #PronaNeShitje #AgjensiImobiliare #Durres #BregdetiShqiptar #PropertyInvestment #HomeForSale #RealEstate #AlbaniaProperty
Cel. : +355696841798
Location information