• Durres, shes Shesim Divane 1-tresh 1-dysh 2-teke , 899 €

Durres
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Autostrada Tr.-Dr.
Cmimi Euro
899
Divanet jane te zinj material lekure dhe shume komode, ne gjendje shume te mire, te blere para pese muajsh, shiten per arsye emigrimi.

Cel. : +355674925816
 


WhatsApp
Back
Top