• Durres, shes Kokore Integrale Shark VANCORE 2 KANNHJI HV , 280 €

Durres
Cmimi Euro
280

Kokore Integrale Shark VANCORE 2 KANNHJI HV​

Gjenerata e dytë e kaskës super radikale e markës franceze i cili ka qenë BESTSELLER.Me estetikë të avancuar e cila tërheq të gjithë sytë në semaforë.
Shark Vancore 2 është një helmetë e mbyllur me syze,
Syzet vazhdojnë të mbajnë nënshkrimin e Carl Zeiss, por këtë herë janë më të mëdhenj, më panoramikë në lidhje me paraardhësin e tyre. Me vizor te dyfishtë kundër mjegullës dhe gërvishtjeve.Më shumë fushë shikimi dhe më shumë mbulesa të fytyrës, gjë që është më e rehatshme me shpejtësi më të larta. Syzet janë të përmirësuara dhe më funksionale dhe jane me mbrojtëse QRGS: “Sistem syzesh me çlirim të shpejtë” për një çmontim të shpejtë të vizorit.Lidhen Shpejt dhe lehtë.Mbrojtësja e mjekrës na ofron atë siguri shtesë që nuk na ofronin kokoret e tjera paraardhëse.

Pjesa e brendshme është më komode me faqet e rinovuara për një kapje dhe rehati më të mirë. Veshja e brendshme eshte e lëvizshme dhe lahet në lavatriçe në më pak se 30 gradë.
Kokorja përfshin sistemin Easy Fit.
Tipologjia – Full Face
Siguria ofrohet nga polikarbonat i injektuar i cili ofron rezistencë të mirë ndaj goditjeve me një peshë të ulët prej 1250 g +/- 50
Mbyllja e rripit të mjekrës me tokëz mikrometrike që lehtëson rregullimin e helmetës

Karakteristikat:
Mbështjellës të rinj për faqet “Slim Fit” për një qëndrim më të rehatshëm
Brendësi e rehatshme me fibra natyrale bambuje që kanë thithjen natyrale të lagështirës
Pjesa e brendshme e lëvizshme dhe e larëshme për të lehtësuar mirëmbajtjen
Ventilim për kanale dhe difuzorë

Pajisja “Shark Easy Fit” që ofron rehati optimale për përdoruesit e syzeve falë kanaleve brenda helmetës
Sistemi “Connecting Pocket” për karikim të shpejtë të Sharktooth®
E përshtatshme për motorra Sport / Racing/touring/scooter/urban/cafe racer
Certifikim ECE-22/05.
Kokorja vjen në cmim oferte nga 305€ ne €280
Ide dhuratash, per veten ose miqtë tuaj

Shark-helmet_m-300x42.jpg

Cel. : 0698496530

WhatsApp
Back