Durres, shes Kokore Integrale Bell BULLITT mat oferte nga 529ne 370euro 370 €
- Durres
- Cmimi Euro
- 370 €
Helmeta Bell Bullitt është një produkt ikonik,një helmetë e rrënjosur në një të kaluar legjendare të përzier me një stil dhe dizajn që mund të përshkruhet më së miri si “e ardhmja retro”.
E frymëzuar nga helmetat legjendare Bell Star të viteve ’60 dhe ’70, por duke folur një gjuhë moderne dizajni plotësisht e përditësuar dhe e mbushur me karakteristika moderne që ofrojnë mbrojtje dhe rehati të shkëlqyer.
Bullitt u bë menjëherë një klasik që në momentin që doli në rrugë.
E ndërtuar vetëm me elementë të cilësisë më të lartë deri në pikën e fundit të brendësisë së saj prej lëkure të vërtetë për të krijuar këtë vepër arti funksionale.
E disponueshme me fibra karboni dhe e pajisur me shumë opsione vizori për ta personalizuar më tej këtë helmetë unike. Pavarësisht se çfarë, si ose ku do te perdoret, Bullitt është në një klasë më vete.
Një nga karakteristikat kryesore të Bullitt është porta masive e shikimit, duke ofruar shikim periferik të pakrahasueshëm.
E gjerë saqë pothuajse ndihet sikur keni një helmetë të hapur. Bullitt ofron mbrojtje të plotë të fytyrës dhe është 100% e miratuar nga ECE dhe e prodhuar duke përdorur të njëjtën teknologji si modelet më moderne të helmetave të Bell.
Fletë të dhënash:
3 madhësi të guaskës dhe EPS për një përshtatje optimale me dendësi të shumëfishtë,
Kupole kompozite kombinuar me sistemin Velocity Flow Ventilation dhe FlowAdjust™ ventilation.
Mbrojtëse mjekre me grilë metalike për hyrjen e ajrit dhe vrima të pasme për daljen e rrjedhës
Pjesa e brendshme prej lëkure origjinale, e lëvizshme dhe e larëshme, në material antibakterial
Mbyllje e dyfishtë D-Unazë
Sistemi i mbylljes së mburojës Magnefusion
Mbushëse faqesh të prera 3D me xhepa për altoparlantë te integruar
Perfshihet canta tekstile e helmetës e loguar me emrin e kompanise
Përmbush dhe tejkalon standardet e sigurisë DOT dhe ECE.
Gjendje ngjyra e zezë Mat
Vjen me vizor ProVision Klasa 1 Kundër Mjegullës dhe Gërvishtjeve Transparent,
Gjendje xhami transparent +dhe i zi
I pajtueshëm për përdorim me syze
Madhësitë: XS deri në XXL
Pesha: 1400g
Ne cmim oferte nga 529€ ne 370€
Cel. : 0698496530
E frymëzuar nga helmetat legjendare Bell Star të viteve ’60 dhe ’70, por duke folur një gjuhë moderne dizajni plotësisht e përditësuar dhe e mbushur me karakteristika moderne që ofrojnë mbrojtje dhe rehati të shkëlqyer.
Bullitt u bë menjëherë një klasik që në momentin që doli në rrugë.
E ndërtuar vetëm me elementë të cilësisë më të lartë deri në pikën e fundit të brendësisë së saj prej lëkure të vërtetë për të krijuar këtë vepër arti funksionale.
E disponueshme me fibra karboni dhe e pajisur me shumë opsione vizori për ta personalizuar më tej këtë helmetë unike. Pavarësisht se çfarë, si ose ku do te perdoret, Bullitt është në një klasë më vete.
Një nga karakteristikat kryesore të Bullitt është porta masive e shikimit, duke ofruar shikim periferik të pakrahasueshëm.
E gjerë saqë pothuajse ndihet sikur keni një helmetë të hapur. Bullitt ofron mbrojtje të plotë të fytyrës dhe është 100% e miratuar nga ECE dhe e prodhuar duke përdorur të njëjtën teknologji si modelet më moderne të helmetave të Bell.
Fletë të dhënash:
3 madhësi të guaskës dhe EPS për një përshtatje optimale me dendësi të shumëfishtë,
Kupole kompozite kombinuar me sistemin Velocity Flow Ventilation dhe FlowAdjust™ ventilation.
Mbrojtëse mjekre me grilë metalike për hyrjen e ajrit dhe vrima të pasme për daljen e rrjedhës
Pjesa e brendshme prej lëkure origjinale, e lëvizshme dhe e larëshme, në material antibakterial
Mbyllje e dyfishtë D-Unazë
Sistemi i mbylljes së mburojës Magnefusion
Mbushëse faqesh të prera 3D me xhepa për altoparlantë te integruar
Perfshihet canta tekstile e helmetës e loguar me emrin e kompanise
Përmbush dhe tejkalon standardet e sigurisë DOT dhe ECE.
Gjendje ngjyra e zezë Mat
Vjen me vizor ProVision Klasa 1 Kundër Mjegullës dhe Gërvishtjeve Transparent,
Gjendje xhami transparent +dhe i zi
I pajtueshëm për përdorim me syze
Madhësitë: XS deri në XXL
Pesha: 1400g
Ne cmim oferte nga 529€ ne 370€
Cel. : 0698496530